Fietsreizen

Een losse clinic is leuk, meerdere clinics is nog veel leuker maar die clinics koppelen aan een doel is wat je de echte motivatie geeft. Maar ook voor de al getraindere sporter is een nieuwe uitdaging goed voor het moraal. Een geweldig mooi actief uitje.

Bij BikeChallenge hebben we meerdere uitdagende locaties waar we je begeleiden in het halen van jou doel. Bijvoorbeeld het beklimmen van een bekende berg of een meerdaagse trainingsstage als voorbereiding op of als doel op zich. Veel is mogelijk en dit alles tot in de puntjes verzorgd. 

We begeleiden je tijdens de ritten, geven technisch training onderweg, delen onze kennis en laten je genieten van prachtige vergezichten en mooie routes. Met ondersteuning achterin de groep van een extra begeleider en tevens is er een volgwagen beschikbaar voor een aantal arrangementen.

En als laatste en misschien wel het belangrijkste, we maken er een hele gezellige tijd van voor, tijdens en na de ritten. Ook de accomodaties zijn fietsvriendelijk ingericht en de maaltijden zijn afgestemd op sporters en dus geen standaard buffet.

We hebben meerdere locaties waarvandaan we deze meerdaagses aanbieden. Klik op de verschllende locatieafbeeldingen hieronder voor meer informatie.


Vulkaneifel


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je zelf een groep en wil je onder Bikechallenge begeleiding fietsen op een locatie? Meld je dan via email of telefoon en dan nemen we de opties door. Want maatwerk leveren we graag.

Een fotoimpressie van uitgevoerde fietsreizen en trainingsstages ziet u hieronder: