Racefiets clinic

Hou je van snelheid, langere afstanden afleggen, vaste grond onder de wielen dan kun je bij BikeChallenge kiezen voor een racefietsclinic.

De basis is hetzelfde als bij de mountainbikeclinic en dat wil zeggen, dat we ervoor zorgen dat je met de juiste techniektraining de fiets beter onder controle houdt.

We gaan aan het werk met bochtentechniek, klim- en daaltechniek, in een peloton rijden, in de waaier rijden, sprinten, schakelen enzovoorts. Eerst op een afgesloten wielerparkoers en daarna gaan we het in de praktijk brengen op een van de prachtige (keuze) parkoersen.

We rijden autoluwe routes door glooiende en bosrijke omgevingen in het Nederlandse en Duitse grensgebied of naar wens rondom een andere locatie.

Maar ook geven we clinics in het oostenrijkse Flachau Oostenrijk, waar het klimmen en dalen serieuzere vormen aanneemt met als echte Challenge de afsluitende beklimming op de GrossGlockner. Dit i.s.m. Chalet Beyond die een prachtig, sportvriendelijk onderkomen heeft in Flachau en de begeleiding onderweg wordt gedaan door BikeChallenge.
 


Op dit moment zijn er geen evenementen voor dit onderdeel.