Over ons

Wie zijn de mensen achter BikeChallenge

Maarten Nijland (1976) startte eind 2010 BikeChallenge. Zijn roots liggen in de topsport. Als ex-beroepswielrenner en veldrijder verlegde hij telkens zijn grenzen, maar de rode draad in zijn sportcarrière was toch wel de focus op vitaliteit en gezondheid. Dit is ook zijn credo binnen zijn bedrijf BikeChallenge.

BikeChallenge organiseert compleet verzorgde wieler- en mountainbikeclinics maar ook (trail)running, zwemmen en wandelen .Van materiaalkeuze als trainingsopbouw en voeding.
We maken veel gebruik van het mooie Twentse landschap, maar ook elders in Nederland, verzorgen we deze clinics voor bedrijven, verenigingen en particulieren.
Bij de uitvoering van zijn activiteiten wordt hij ondersteund door Simone Hakenberg, ex- triatlete en Tom Veelers, ex-profwielrenner.


Zij bezorgen hun opdrachtgevers en hun genodigden een sportieve en onvergetelijke dag waar aandacht is voor techniek, uithouding, lef en natuurlijk veel plezier.

Vitaliteitsbegeleiding vanuit Passie begeleid.

Ook hebben we veel ervaring binnen organisaties waar we de medewerkers letterlijk en figuurlijk helpen bij een gezondere leefstijl. Dit door op maat gemaakte vitaliteitsprogramma’s van BikeChallenge. Door kleine aanpassingen in voeding en beweging maken mensen al snel grote stappen naar een fitter leven, worden gelukkiger en plezieriger in omgang op de werkvloer en ook thuis.

Dat ondervinden ze bij BikeChallenge dagelijks met hun effectieve en uitdagende laagdrempelige programma's of onderdelen daarvan die worden ingezet bij de verschillende bedrijven die ze al jaren begeleiden.

Referenties:

Cogas / Coteq Almelo,  KLK Kolb Delden, VIRO Engineering (alle vestigingen), Twentse Waaier Rossum, Alientrick Hengelo, Event Creators Weerselo

BikeChallenge - meer dan alleen fietsen #OndernemendinBewegingNSportgroetend,