Fiets verhuur

Cannondale mountainbike FSI 


In de maten Small, Medium, Large en XLarge
 
Niet zomaar een mountainbike maar een prachtige full carbon 29er FSI met Lefty voorvork met lockout op het stuur.
1 x 12 versnellingen en hydraulische schijfremmen en de Vredestein banden geven je alle controle en fun voor de prachtige routes in Twente en daarbuiten.
 
Huurprijs inclusief helm € 30,- per dag

 

Cannondale Elektrische mountainbike


In de maten Medium, Large en XLarge
 
Trail Neo elektrische mountainbike 29er, met dynamische elektrische trap ondersteuning. Met de brede banden met veel grip en Lefty 120 mm schokdemping krijg je veel comfort en veiligheid. Afhankelijk van je conditie kun je de ondersteuning aanpassen en het bereik vergroten. En tijdens een pauze onderweg kun je met de batterijlader bij de vele oplaadpunten of een standaard wandcontactdoos ook nog bijladen en daarna je avontuur vervolgen door Twente.
 
Huurprijs inclusief helm € 35,- per dag

 

Cannondale Race Tandem

 
Samen genieten van de prachtige routes in Twente en grensgebied. Samenwerkn op de fiets. Een prachtig avontuur op deze prachtige Tandem met schakeling aan het stuur, schijfremmen en een licht aluminium frame.
 
Huurprijs inclusief helm € 40,- per dag

 

Cannondale Gravelbike / Cyclocrosser

 
In de maat 54, 56 en 58 cm

Een mooie graveltocht of juist technisch door het zand maar ook even lekker een stuk over het asfalt, dat kan met deze topmodellen Cannondale SuperX. 
Maat 54 is met mechanische schakeling, de 56 met  Shimano DI2 electromnisch schakelen en de 58 is met de nieuwe Sram AXS 12 speed electronische schakeling
 
Huurprijs inclusief helm € 30,- per dag


 
Aanvragen via maartennijland@bikechallenge.nl o.v.v. gewenste datum, lichaamslengtes en gewenste fiets(en) en natuurlijk je contactgegevens.
 
Fietsen afhalen te Rossum (Ov) of VillaVélo te Ootmarsum