Wielerhotel en Wielercafé

Hotel VillaVélo

Aan de voet van één van de hoogste punten in Twente, de Kuiperberg, ligt het unieke fietshotel VillaVélo.

Hieronder in het kort VillaVélo beschreven of kijk direct op de VillaVélo website: http://www.villavelo.nl

VillaVélo Ootmarsum

 

 

 

 

 

 

Het hotel ligt nabij het centrum van Ootmarsum, een cultureel stadje met een rijke kunstgeschiedenis. 

Ervaar hier een compleet verzorgt fietsarrangement en beleef het wielrennen in het prachtige Twentse land. Onder leiding van team BikeChallenge. Geleid door ex-prof, en huidig Nederlands Kampioen Veldrijden Masters, Maarten Nijland, leer je hier op een gezellige en uitdagende manier te werken aan je techniek en conditie en ontdek je de mooiste routes op racefiets en mountainbike.

Wil je een mtb clinic, racefiets clinic of een ander sportief uitje voor je personeelsuitje, bedrijfs relatiedag, vergaderarrangement, personeelsfeest? Kom dan eens kijken bij deze unieke, sfeervolle locatie.

Je fiets vanuit VillaVélo via adembenemende en zeer afwisselende route’s door eeuwenoude landgoederen en natuurgebieden in Twente en het duitse grensgebied. Bij VillaVélo laten wij je genieten van volledig verzorgde arrangementen maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor aleen logies en ontbijt.

De ambiance van de wielersport bepaald de sfeer in VillaVélo maar we verwelkomen en ondersteunen natuurlijk elke sportliefhebber. VillaVélo is ingericht als perfecte uitvalsbasis voor groepen alsook de inpiduele gast. Kom je ook een keer kennismaken met de Twentse gastvrijheid.

Maar ook de hardloper, wandelaar en triatleet krijgt alle aandacht en begeleiding door de ervaren instructeurs van team BikeChallenge. 

 

Wielercafé CaféVélo - de wielerhotspot van Twente

waar de geur van koffie wielerliefhebbers samenbrengt

CaféVélo

Beleef niet uitsluitend een overnachting in VillaVélo maar maak ook kennis met hét wielercafé van Twente. De geur van versgezette koffiespecialiteiten, met veel aandacht bereid, in een unieke wielerambiance brengt sportliefhebbers tezamen. Als startpunt met een heerlijk ontbijt na een overnachting in het hotel, als vertrekpunt van de vele wielerclubjes maar ook als rustpunt of eindpunt van uw eigen fietsrit.

Maar ook beleven we samen via het grote scherm de grootste wielerkoersen. En natuurlijk is er in het VillaVélo wielercafé naast een versgezette kop koffie ook een lekker speciaalbiertje en een vitale hap te verkrijgen. Dit alles op de flanken van de Kuiperberg.

Bij ons heerst letterlijk en figuurlijk het juiste wielerklimaat

Tijdens de koudere dagen kun je in CaféVélo even lekker, van top-tot-teen, opwarmen met een vers gezette bak koffie, een kop thee of een mok warme chocomelk. Ondertussen warmen je voeten weer op door de behaaglijk warme vloerverwarming.

Maar ook als je net even een “jasje hebt uitgedaan” dan kun je even afkoelen op ons ruime buitenterras onder het genot van een heerlijk fris drankje.

Daarnaast kun je je fiets een wasbeurt geven op de wasplaats en je bidon bijvullen als je nog niet aan de finish bent, want voor sommigen geldt  “Parijs is nog ver”.

Vitale vergader arrangementen

Vergader arrangementen

Groot genoeg voor een meerdaags vergaderarrangement en besloten genoeg voor een kleinere training. Een vergaderlocatie in een unieke ambiance in één van de mooiste stadjes van Twente.

Ook bieden we vitale buitenactiviteiten van lunchwandelingen tot meer inspannende uitdagingen. Dit als sportieve break tussen de vergaderingen, waarna u weer vol inspiratie en motivatie als team effectief aan het werk kunt.

Wedden dat dat effectiever werkt.