Mountainbike clinic

Mountainbike clinic 

U zoekt...een sportieve uitdaging voor uw bedrijf, vereniging of fietsgroepje als uitdagend teamuitje? De ideale teambuilding in de mooie Twentse natuur of ergens anders in Nederland of zelfs grensoverschrijdend.
U leert de mountainbike beheersen en zo veel energie besparen, de mooie mountainbike routes kennen en gezamelijk een prachtige buitensportdag ervaren.

BikeChallenge biedt u en uw medewerkers, vrienden of teamleden een sportieve mountainbike clinic (bestaande uit een of een aantal verzorgde trainingen) die kunnen leiden naar een prachtig doel:

het volbrengen van een gezamelijke toertocht/pittige mountainbiketocht.

Of gewoon het plezier ervaren van een mountainbiketocht / racefietstocht over de mooiste paadjes / wegen in het Twentse land en het Duitse, aangrenzende grondgebied. Ook een ideale, sportieve manier van netwerken met personeel en relaties.

BikeChallenge zorgt, indien gewenst, voor een moderne omkleed- en douchelocatie en natuurlijk wordt voor, tijdens en na de clinic ook gedacht aan de inwendige mens.

Ook kunnen we zorgen voor Cannondale huur mountainbikes van topkwaliteit, waardoor u ook mensen zonder fiets kunt uitnodigen en met een veilig gevoel op pad kunt laten gaan. Natuurlijk met bijbehorende fietshelm en bidon.

U zult zien dat zo'n dag aanstekelijk werkt en werknemers, vrienden of clubleden elkaar gaan motiveren in sport, werk en prive.

Als extra aandenken is er na afloop een video en foto compilatie van de clinic gefilmd met een HD "helmcamera" als optie mogelijk.

Hieronder vindt u verschillende foto's van een dagje/meerdaagse off the road mountainbike clinic met BikeChallenge


 

 


Op dit moment zijn er geen evenementen voor dit onderdeel.