Meer dan alleen fietsen...

BikeChallenge doet misschien veronderstellen dat we alleen werken vanuit de wielersport gedachte, niets is minder waar.
BikeChallenge is waar onze sportpassie is ontstaan, onze jarenlange topsportervaring is opgebouwd.
Ook zijn de wielerclinics de ideale opstap om kennis te maken met waar we met BikeChallenge voor staan, dat wil zeggen: het in beweging komen, challenges aangaan, als team op pad gaan en dat ook uitdragen en vooral zoveel mogelijk zien van de prachtige natuur op een uitdagende en ontspannende maar zeker ook inspannende manier - de twee wielen staan symbool voor het in beweging komen en het daarna op rolletjes laten lopen van onze samenwerking.

We hebben een flink aantal activiteiten voor een personeelsuitje, personeelsfeest, teamweekend, trainingskamp en we leveren maatwerk, passende bij jullie wensen.

Onder het submenu onder Ons aanbod vindt u, wat we voor u kunnen betekenen op sportief gebied.

En heeft u nog andere wensen? dan komen we graag en vrijblijvend eens langs, om van gedachten te wisselen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Sportief bedrijfsfeest, Vergader arrangementen met een actieve break, Teambuilding, Doelen stellen en Behalen, Bedrijfsuitjes, Fietsreizen, MTB-clinics, Racefiets clinics, Indoor wielerwedstrijd, Wielerkleding ontwerp en realisatie, Mountainbikeverhuur, Bedrijfssport en dit alles begeleid door enthousiaste (top)sporters met passie voor hun werk.