Stelvio Challenge

Klimclinic, bedwing de Stelvio!

Glooiende Alpenweiden, sfeervolle dorpen, steile klimmetjes, grillige besneeuwde bergpieken…… Tirol op zijn best en daar kan jij in het voorjaar gaan fietsen. Fiss en de Stelvio vormen de uitdaging voor de klimexperience o.l.v. Maarten Nijland.

In deze klimexperience werken we gezamenlijk toe naar het hoog(s)te punt van deze meerdaagse. We gaan een van de legendarische wielerklimmen beklimmen, namenlijk de Stelvio (Stilfserjoch)

In deze meerdaagse krijg je een volledig verzorgd programma, je voelt je een paar dagen lang als een "prof" op en naast de fiets. Ieder met zijn eigen niveau en ambitie maar vanuit de groepsgedachte.
Elkaar motiveren en van elkaar leren en zeker ook de gezelligheid onderweg en ook in het mooie chalet Haus Kelle, maken het een unieke belevenis.

De leiding in deze meerdaagse ligt bij Maarten Nijland van BikeChallenge, die via zorgvuldig uitgestippelde route's je voorbereid op de beklimming van de Stelvio en zijn kennis en ervaring zal delen en waar nodig ook dat fysieke- en/of mentale steuntje in de rug zal zijn.

Naast de sportieve inspanningen is er vooraf, tijdens en na de tocht veel aandacht voor goede en gezonde en bovenal erg lekkere maaltijden, vers bereid door de kok's van Chalet Beyond. Dit zijn tevens ook de begeleiders die onderweg de groep zullen bijstaan vanuit de volgwagen met sportdrank en voeding en een eventuele picknick onderweg.

Uiteraard blijft het karakter van het geheel informeel en staat ook met name het (fiets)plezier deze dagen centraal.

Van gemiddelde tot gevorderde fietser, iedereen zal tijdens deze klimclinic de combinatie ervaren van uitdaging, natuurschoon en fietsplezier. Jij hoeft alleen nog maar te fietsen.

Met het doel de top van de Stelvio te bereiken via de 25 kilometer lange klim met zijn unieke 48 haarspeldbochten.

16 – 20 juni 2016 organiseren Chalet Beyond en BikeChallenge weer deze klimexperience!
klik hier voor meer info